IZSEKOT KONTEINERI

FLC (First Logistics Company) ir viens no vadošajiem un aktīvi augošajiem transporta-ekspedīcijas uzņēmumiem Latvijā. Mēs specializējamies FCL un LCL pārvadājumu organizēšanā pa dzelzceļu, ar jūras un sauszemes transportu Eirāzijā. Veiksmīgi darbojoties jau septiņus gadus, mūsu klientu un partneru skaits ir ievērojami pieaudzis, ar ko mēs ļoti lepojamies.

FLC galvenais uzdevums - būt uzticamam un dinamiskam transporta-ekspedīcijas uzņēmumam un maršruta vilcienu operatoram, kura pieredze, inovatīvu loģistikas risinājumu ieviešana garantē efektīvāko un drošāko klienta kravas piegādi un nodrošina mūsu klientu apmierinātību ar sniegtajiem pakalpojumiem.

Mēs specializējamies kravu pārvadājumu veikšanā no Kazahstānas, Krievijas uz Eiropas Savienību un galvenajiem Amerikas rūpnieciskajiem rajoniem, kas norit veiksmīgi jau vairākus gadus. SRR profesionālo, veiksmīgo un konkurētspējīgo darbību apliecina pastāvīgi pieaugošais kravu apjoms, ko mūsu uzņēmums pārvadā kā konteineru vilcienu Eirāzija-1, Eirāzija-2 un Rīgas Ekspresis operators, kā arī sadarbojoties ar Eiropas Savienības svarīgākajām ostām - Roterdamā, Hamburgā, Brēmenē un Rīgā. Kompānija piedāvā multimodālus loģistikas risinājumus un nepārtraukti strādā ar mērķi optimizēt ritošā sastāva izmantošanas efektivitāti.

FLC piedāvā arī regulārus konteinerizētās kravas pārvadājumus maršrutā Rīga-Roterdama-Gdiņa-Kaļiņingrada-Rīga.